AndersNabij 2020X Harteverwarmend - slotmoment

Nieuws
door admin op 31/01/2020

Onverhoopt en heel ontroerd! Er zijn 2020 exemplaren van het boek Anders Nabij verkocht. Anderhalf jaar na de lancering is er op 28 maart 2020 een slotmoment in Mechelen om dit te vieren. De opbrengst van de verkoop van dit boek komt ten goede aan Prinses Harte. Tijdens het slotfeest zijn er sprekers (o.a. Dirk De Wachter) en muziek van Leki. Tickets voor dit evenement zijn te koop via de uitgever.

Toen in oktober 2018 de boekvoorstelling onder grote belangstelling plaatsvond, was het totaal onduidelijk wat dit met zich zou meebrengen. Al snel was een tweede druk noodzakelijk, het boek bracht dus zeker vanalles teweeg. Uiteindelijk werden er dus 2020 boeken verkocht, voor de uitgever en schrijvers alvast een onverhoopt succes.

Daarom vieren ze dit op 28 maart 2020 !


Wie er bij wil zijn kan een ticket bestellen via de site van Anders Nabij. Je wordt meegenomen in een afwisselend programma van sprekers (o.a. psychiater Dirk De Wachter), muzikanten (zangeres Leki en gepassioneerde sitarspeler Nicolas Mortelmans) en een woordkunstenaar (Jee Kast). Ook lezers zoals jij nemen het woord. Zij komen vertellen wat het boek met hen gedaan heeft. De volledige affiche vind je op de onze events www.andersnabij.be pagina.

Een feestelijke avond voor iedereen !
Niet alle 2020 kopers/lezers zullen het feest "live" kunnen meemaken. Daarvoor is Cultuurcentrum Mechelen te klein.
Maar ook al kan je op de 28ste maart niet lijfelijk in Mechelen aanwezig zijn, we betrekken jou graag in het feest.

Hoe?
Laat ons weten wat het boek / de video's / de podcasts voor jou betekend hebben. Schrijf jouw reactie online op deze pagina of stuur ze via e-mail naar uitgeverij Charlotte. Op die manier komt het cijfer 2020 tot leven.

Foto Wout Muyldermans