De Warmste Week 2020

Nieuws
door admin op 27/10/2020

Zoals jullie ongetwijfeld al hoorden, werkt de Warmste Week voor het eerst anders dan anders. Geld inzamelen kan niet meer, maar tijd vrijmaken als vrijwilliger voor onze vzw kan wel!

Dit jaar lanceerden wij dan ook een aantal oproepen via de Warmste Week om mensen aan te zetten vrijwilligerswerk te doen voor Prinses Harte. In de periode van de Warmste Week - van september tot december - konden mensen zich inschrijven om de handen uit de mouwen te steken en ons zo bijstaan om kinderkankerpatiëntjes te voorzien van ridders- en prinsessenpakketten. 

Jullie reageerden massaal op deze oproepen. En hoe?! Vrijwilligers hielpen en helpen ons nog steeds via de Warmste Week met een van deze taken:

  • het leveren van de verwenpakketten aan een van de universitaire ziekenhuizen
  • brieven vullen voor onze communicatiecampagne naar scholoen en ziekenhuizen toe
  • adreslijsten maken voor onze communicatiecampagne
  • vertalen NL-Fr van de blog
  • helpen op een van de naaiwoensdagen
  • setjes maken van de kerstkaarten

Nieuw vrijwilligersbeleid

Als jij ook graag tijd wilt vrijmaken voor Prinses Harte, dan kan je binnenkort instappen in een heus vrijwilligerstraject. Bestaande vrijwilligers worden hartelijk uitgenodigd om mee na te denken over alle mogelijke vormen van vrijwilligerswerk bij ons! Wij denken na over verschillende vrijwilligersprofielen en schrijven momenteel het beleid uit. 

Heb jij hier leuk ideeën over? Neem dan zeker contact op met Bart voor meer informatie rond dit nieuwe traject! (bart@prinsesharte.be)

Het is dankzij al deze bestaande en toekomstige vrijwilligers dat Prinses Harte verder kan groeien. Jullie verdienen dus één voor één de dikste virtuele knuffel. Dank jullie wel!