Hapjeswandeling - culinaire verwennerij

Initiatief
door johan op 21/03/2023

De lente is volop in het land. Ideaal wandelweer. We wandelen in en rond natuurdomein Mispeldonk in Bonheiden. We verwennen jullie met diverse hapjes, een culinaire verwennerij in de natuur.

De inschrijvingen zijn afgesloten. Met iets meer dan 100 deelnemers zullen we zijn, super!
Te laat om in te schrijven? Spijtig, maar mee komen wandelen mag uiteraard, de natuur is er voor iedereen. Nadien iets komen drinken op ons terras is zeker toegestaan, hapjes kunnen we helaas niet meer aanbieden. 

Op maandag 1 mei 2023, een feestdag, zorgen we voor een culinaire verwennerij in de natuur. We trekken onze wandelschoenen aan en begeven ons richting Bonheiden. Vertrek en aankomst van de wandeling is eventlocatie het Melkhuisje. Stippel hier je route uit.

Je kan kiezen uit een kleine (+/- 5 km) en een grotere (+/- 10 km) wandeling, in en rond natuurgebied Mispeldonk. Bij de start, de aankomst en tussendoor krijg je heel wat lekkers. In ruil voor je bijdrage krijg je: 

 • rode of groene smoothie om te starten 
 • wraps & bubbels/sapje
 • courgettensoepje met broodstengel  
 • koffie/thee/sapje + dessert te kiezen uit buffetje (cake/wafels/koekjes)

Na de wandeling kan je uiteraard nog een tijdje blijven hangen op ons openluchtterras. Ben je geen wandelaar maar wil je gewoon iets komen drinken, dat kan uiteraard ook. Schrijf je hieronder in. Meer praktische informatie vind je verder op deze pagina.


Praktisch

 • Maandag 1 mei 2023, vertrek tussen 14 en 16 u.
 • Deelname
  • 16 € voor volwassenen (vanaf 18)
  • 9 € voor kinderen 4 - 17 j.
  • 55 € voor gezin (2 volw. + 3 kdn) - 4 € korting

Inschrijven is noodzakelijk om de inkopen te kunnen doen. Inschrijven kan tot 23 april 2023.

Check ons facebookevent voor alle updates. Dit initiatief kadert in ons feestjaar ter gelegenheid van ons 10-jarig bestaan.

10 jaar Prinses Harte

In 2023 bestaat Prinses Harte 10 jaar, en dat vieren we, met jou erbij! In 2013 ging onze vzw officieel van start. Ondertussen zijn we 10 jaar en vele tientallen ridder- en prinsessenpakketten verder. 2023 wordt dus een feestjaar. Hoe relatief dat ‘feesten’ ook is, we vieren graag het 10-jarig bestaan van onze werking. Op deze pagina vind je een overzicht van onze events.