de Hartigste maand - april 2023

Initiatief
door marie-claire op 17/01/2023

April 2023. Géén warmste week, wel een Hartigste maand. Prinses Harte bestaat 10 jaar, dit was alleen maar mogelijk dankzij vele geldinzamelingsacties die er voor ons op poten gezet werden. We zouden het super vinden als er dit jaar nog eens veel acties georganiseerd worden.

Géén warmste week, wel een Hartigste maand.

We hadden het nooit kunnen voorspellen, maar onze vzw bestaat al 10 jaar dankzij de vele geldinzamelingsacties die er voor ons op poten gezet werden. Met de warmste week, maar evengoed doorheen het jaar. Na een terugval tijdens corona merkten we de laatste maanden dat mensen terug initiatieven nemen. We zouden het super vinden als er dit jaar nog eens veel acties georganiseerd worden ten voordele van Prinses Harte.

Daarom roepen we binnen ons feestjaar april 2023 uit tot de Hartigste maand. Organiseer in die periode een actie ten voordele van onze werking.

Een quiz, koekjes bakken, sponsortocht, juwelen maken, dessertenbuffet, sportmatch, fuif, ...  Alleen, met vrienden of met je vereniging. Kies zelf wat je wil doen, alle beetjes helpen. En zo wordt april misschien toch ook wel een beetje de warmste maand.

Heb je hulp nodig?

Op onze site vind je een uitgebreid draaiboek dat je kan helpen met het uitwerken van jouw actie. Met de stappen die je daarin terugvindt wordt jouw actie ongetwijfeld een groot succes.

Starten met de voorbereiding kan uiteraard nu al. Post jouw idee via onze site zodat we er mee van op de hoogte zijn.

Je kiest zelf wat je organiseert, het is vooral belangrijk dat je aan deelnemers laat weten dat jouw actie ten voordele van Prinses Harte is. 

We zetten jouw actie graag mee in de picture, al hangt het succes wel van je eigen organisatietalent af. Je kan bij ons terecht voor promomateriaal zoals voorstellingsfolders en affiches, een vlag of rollup-banner. En als het haalbaar is, brengen we een bezoekje tijdens je actie.

Volg alle updates van de Hartigste maand via Facebook.

10 jaar Prinses Harte

In 2023 bestaat Prinses Harte 10 jaar, en dat vieren we, met jou erbij! In 2013 ging onze vzw officieel van start. Ondertussen zijn we 10 jaar en vele tientallen ridder- en prinsessenpakketten verder. 2023 wordt dus een feestjaar. Hoe relatief dat ‘feesten’ ook is, we vieren graag het 10-jarig bestaan van onze werking. Op deze pagina vind je een overzicht van onze events.