Lichtjeswandeling en straattheater

Initiatief
door marie-claire op 17/01/2023

In 2023 bestaat Prinses Harte 10 jaar, en dat vieren we, met jou erbij! Op zaterdag 18 maart 2023 houden we een lichtjeswandeling met kaarsjes doorheen Muizen. We houden halt bij het Prinses Harte – bos en worden getrakteerd op een vuur-act van straattheater Peter Gusta. Aansluitend is iedereen welkom op ons praatcafé.

Vandaag houden we een lichtjeswandeling met kaarsjes doorheen Muizen. We starten nabij de zeer mooie oude kerktoren in Muizen - dorp.

We zorgen met onze lichtjes voor een sfeervol gebeuren. Tegen dat de schemering begint start onze wandeling, als het duister valt verlaten we de verlichte dorpskern en komen onze kaarsjes mooi tot hun recht. We passeren langs het Prinses Harte - bos dat enkele jaren geleden aangeplant werd. Vandaaruit wandelen we terug richting Muizen - dorp, waar top-artiest Peter Gusta ons zal verrassen met een vuur-act.

De wandeling is +/- 3,8 km, haalbaar voor kinderen en toegankelijk voor kinderwagens.

Aansluitend aan de wandeling en vuur-act ben je van harte welkom in ons caféetje, even verderop in zaak Rerum Novarum.

We vragen om in de mate van het mogelijke zelf jouw kaarsenhouder met kaarsje mee te brengen. Een lampion, een zelf versierde bokaal, ... zolang het kaarsje maar beschermd is tegen wind. We voorzien zelf wat reservemateriaal, dus geen probleem als je niets bij hebt.

Praktisch

Datum: zaterdag 18 maart 2023

  • Je wordt warm verwelkomd vanaf 18.30 u.
  • Bij het vallen van de duisternis vertrekken we
  • Aansluitend (+/- 20.30 u.): vuurshow straattheater Gusta
  • praatcafé in Rerum Novarum
  • Waar: oude kerktoren, Muizen-dorp

•    Start en aankomst lichtjeswandeling: grasplein nabij de oude kerktoren in Muizen-dorp. Daar vindt ook de vuur-act plaats.
•    Praatcafé: zaal Rerum Novarum, Sint-Lambertuslaan 18, 2812 Muizen

Check ons facebookevent voor alle updates. Inschrijven is niet verplicht maar mag steeds via e-mail.

Dit initiatief kadert in ons feestjaar ter gelegenheid van ons 10-jarig bestaan.

10 jaar Prinses Harte

In 2023 bestaat Prinses Harte 10 jaar, en dat vieren we, met jou erbij! In 2013 ging onze vzw officieel van start. Ondertussen zijn we 10 jaar en vele tientallen ridder- en prinsessenpakketten verder. 2023 wordt dus een feestjaar. Hoe relatief dat ‘feesten’ ook is, we vieren graag het 10-jarig bestaan van onze werking. Op deze pagina vind je een overzicht van onze events.