Liefdevolle lekkernijen - 1000 km.

Nieuws
door johan op 08/01/2021

Prinses Harte neemt met 2 fietsteams deel aan de 1000 km van Kom op tegen Kanker in het Hemelvaartweekend van 2022. Om het startgeld te verzamelen verkopen de fietsers opnieuw heerlijke confituur, advocaat en koekjes.

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN, bedankt voor uw steun.

Online bestellen en ophalen in het Hartehuis, of af te spreken met een fietsteamlid. Ter plaatse in het Hartehuis kopen kan uiteraard ook.

Nieuw: er zijn ook een beperkt aantal potten gember-pompoen-appelconfituur. Het beste van de 2 soorten samen in één pot.

Bestellen doe je hieronder.

Liefdevolle lekkernijen

 1. Voeg 1 of meerdere producten toe aan je mandje
 2. Klik in het winkelmandje (rechts) op CHECKOUT als je klaar bent
 3. Geef in de popup je adresgegevens in en betaal makkelijk met Bancontact of kredietkaart

Net als vorig jaar kan je koekjes, confituur of advocaat bestellen. Door de professionele samenwerking met een mini-onderneming van PIVA Antwerpen kunnen we dit volledig COVID-proof en veilig organiseren. De Harte-koekjes worden net als vorig jaar door hen gebakken. De confituur wordt door onze eigen vrijwilligers gemaakt met (h)eerlijke bioproducten. Je kan opnieuw kiezen uit de smaakvolle combinaties gember-pompoen en appel-banaan. Ook de advocaat is het werk van vrijwilligers.

Omdat we jullie allen graag zien, pakken we opnieuw liefdevolle pakketten met confituur-advocaat-koekjes in. Ideaal om je geliefde, vriend of familie te verwennen met Valentijn!

Hieronder vind je wat praktische informatie.

Je kan kiezen uit:

 • Confituur gember-pompoen of appel-banaan. Een pot is 300ml en kost €8.
 • Advocaat. Een potje bevat 200ml en kost €8.
 • Heerlijke Harte-koekjes. 1 zakje weegt 150 gram en kost €5.
 • Een totaalpakket (1 pot confituur + 1 potje advocaat + 1 zakje koekjes) kost €20.

Bestellen kan tot en met 31 januari 2022

Ophalen/levering

Kies zelf wat je het eenvoudigste vindt.

 • Haal je bestelling op in het Hartehuis (Keizerstraat 19, Mechelen) tijdens de openingsmomenten. En dit op woensdag 9, donderdag 10 en vrijdag 11 februari.
 • Laat je bestelling leveren door onze fietsers
  • in een straal van 8 km van centrum Mechelen
  • op woensdagnamiddag 9 februari, vrijdagavond 11 februari en zaterdagavond 12 februari.
  • Opm.: we stellen de routes efficiënt samen, we willen buurten/wijken bundelen. We zorgen er sowieso voor dat je je pakket krijgt maar kunnen vooraf niet zeggen op welke moment juist.
 • Spreek zelf iets af met een fietsteamlid dat je kent om jouw bestelling te leveren.
  • Het is voor ons handig als je de fietser in kwestie al op de hoogte brengt.
  • Check hier wie onze fietsers zijn.

Dikke zoen van de Prinses Harte fietsteams!

Voor alle vragen, mail naar 1000km@prinsesharte.be

Net als de voorbije jaren, toen er van Covid19 nog geen sprake was, nemen we deel aan de 1000km van Kom op tegen Kanker. Om het startgeld (5500 € per team) te verzamelen organiseren we een aantal acties. In oktober 2021 vond onze eerste Harteclassic plaats, tegen de zomer verkopen we opnieuw verse spaghettisaus. Het startgeld dat teams moeten verzamelen, gaat volledig naar Kom op tegen Kanker, om er kankeronderzoek mee te financieren.

De fietsteams van Prinses Harte kiezen ervoor om - als ze na alle acties meer geld verzameld hebben dan nodig is om deel te nemen aan de 1000 km (dus meer dan 11 000 €), de meeropbrengst aan de werking van vzw Prinses Harte te schenken.