Steun jij Prinses Harte tijdens Music for Life?

Initiatief
door admin op 24/10/2019

Music for Life is zowat uitgegroeid tot de belangrijkste periode van het jaar voor onze vzw. Dankzij vele acties de voorbije jaren kunnen we al wat verder plannen en beseffen we dat we sowieso nog een aantal jaren onze ridder- en prinsessenpakketten kunnen uitdelen. En zeg nu zelf, Music for life is ook gewoon de warmste periode en de mooiste radio van het jaar.

Steun jij Prinses Harte tijdens Music for Life?

Dit kan je doen door
- een actie te organiseren voor onze vzw
- deel te nemen aan één van de warmathons.

Organiseer een actie

Welke actie, dat beslis je zelf, elke actie is goed. Hier alvast een greep uit het verleden: koekenbak, quizzen, optredens, cupcakes bakken, toertjes lopen, loombandjes verkopen, pizza’s bakken, rosse centen verzamelen, een veiling, soep verkopen, …

Je actie mag nu al plaatsvinden, zolang ze maar plaatsvindt voor 23 december.

Registreer je actie zeker via deze link (je moet even een profiel aanmaken).

Alle vragen over het organiseren van een actie vind je hier.

Hou ons op de hoogte!

Het is altijd leuk te weten wie er voor ons iets organiseert. Je kan er ons zeker mee helpen als je ons een mailtje stuurt over je actie. Heb je een affiche, een evenement of pagina of wat dan ook. Laat het ons weten, we zetten het mee in de kijker. Heb je foto’s of filmpjes, stuur ze ons dan door, we maken zeker een selectie voor op Facebook. Je kan jouw beeldmateriaal ook sturen naar video@dewarmsteweek.be

Heb je promotiemateriaal nodig?

Je actie doen slagen heb je uiteraard zelf in de hand. Wij kunnen wel wat materiaal bezorgen over onze werking: folders, affiches, een roll-up banner, een grote spandoek of een voorbeeldpakket.. zo kan je mensen die je actie steunen tonen waarvoor je geld verzamelt. Laat ons iets weten via info@prinsesharte.be

Affiches en folders kunnen opgestuurd worden, groter materiaal is af te halen in Mechelen. Digitaal materiaal kan je op de site van de warmste week downloaden als je een actie registreert.

Indien het past binnen de planning, proberen we een bezoekje te brengen aan je actie. Heb je graag dat er in de klas of voor je organisatie iemand van ons een presentatie komt geven, laat het dan zeker weten.

En wat met mijn geld?

De opbrengst van je actie moet gestort worden op de rekening van de Warmste week (via de Koning Boudewijnstichting). Je mag géén geld rechtstreeks op onze rekening storten. Geen paniek, de opbrengst komt wel integraal ten goede van onze vzw.

Neem deel aan de Warmathon.

Tijdens de warmste week kan je op 6 plaatsen deelnemen aan de Warmathon. De Warmathon is een uniek evenement waarop je gedurende de dag toertjes kan lopen of wandelen ten voordele van een zelf gekozen goed doel. Je kiest vooraf één organisatie waarvoor je inschrijvingsgeld mag dienen. Van je 15 euro deelnamegeld gaat er 10 euro naar het goede doel. Prinses Harte dus.

Wil je in Leuven lopen (zondag 22/12), laat het ons dan weten, misschien is er nog een plaatsje vrij in onze groep. Voor de andere gemeentes kan je individueel inschrijven.

En doe uiteraard jouw Prinses Harte-loopshirt aan als je rondjes gaat lopen, zo valt onze vzw nog extra op. Heb je nog geen loopshirt, bestel deze dan hier.

Alles nog even op een rijtje

  • De startpagina voor jouw actie ten voordele van Prinses Harte: klik hier
  • Schrijf je in voor de Warmathon: klik hier
  • Bestel een Prinses Harte – loopshirt: klik hier
  • Faq’s over Music for life: klik hier